Acties & aanbiedingen

INRUIL
Heeft u een bestaand waterbed? Check dan bij Waterslaper of er een passende matras is voor uw bed. U krijgt altijd een interessante inruilprijs voor uw oude matras. Dus eerst vragen en dan pas weggooien.

Filosofie achter deze actie is om te voorkomen dat oude (lees versleten) waterbedden via het internet naar geïnteresseerden gaan. Die beginnen waar de ellende van de vorige gebruiker ophoudt. Vaak worden er nog kosten gemaakt, maar valt het na enkele maanden zo tegen dat het bed alsnog bij het groot vuil komt en het waterbed definitief afgeschreven is. De inruil voorkomt geleur via het web en u krijgt een prijs die vaak hoger ligt dan via de digitale markten.

GEBRUIKT
Soms gebeurt het dat er een gebruikt bed wordt ingeruild, waarvan de softside bodem nog in zo'n prima staat is, dat weggooien zonde is. De Quatro softside van Stretch-Top kan namelijk heel lang meegaan. Informeer er naar. Deze bedden worden altijd voorzien van nieuwe schuimrails, matrashoes en matras naar keuze met volledige garantie, maar met een voordeeltje voor u.

Inruil van uw gebruikte waterbed

Ook een waterbed slijt!  U krijgt een soort kuilvorming in de PVC, waardoor u dieper gaat wegzakken en dus minder goed ondersteund wordt. Doorgaans gaat een goede watermatras zo'n 10 jaar mee. Handel niet te snel door uw waterbed weg te doen, maar overweeg de aanschaf van een nieuwe matras. Goedkoper en weer optimaal slaapcomfort.
Bij aanschaf van een nieuwe Stretch-Top matras voor uw waterbed, kunt u uw oude matras inruilen en krijgt u 15% korting op de nieuwe watermatras.

U heeft nog geen Stretch-Top waterbed? Kiest u voor een nieuwe softside, dan krijgt u voor uw oude matras en verwarming zelfs 15% inruil op de gehele softsideprijs. Dat kan oplopen tot honderden euro's! 
Maar ook voor matrassen voor andere merken softside kunt u bij Waterslaper terecht.

Kijk op deze pagina voor de voorwaarden

Gebruikte softside bodems

Via inruil komen er wel eens bedden retour waarvan de softside bodem nog zo goed als nieuw is. Deze kunnen dan worden gecompleteerd met nieuwe schuimranden, een matrasset naar uw keuze en een nieuwe matrashoes. U krijgt dan volledige garantie voor een voordelige prijs. Informeer er gerust naar bij uw bezoek aan de showroom.De Consumentenbond heeft een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de ervaringen van waterbed bezitters. Niet alleen het comfort is een goede reden om over te gaan tot de aanschaf van een waterbed. Veel mensen met bijvoorbeeld rugklachten hebben baat bij het slapen op een waterbed. Uit dit onderzoek komt het volgende naar voren:

Proefslapen

Consumentebond april 1990 (bron)
Van de waterbedbezitters is 85% tevreden of zeer tevreden, 13% is tamelijk tevreden. Van de geënqueteerden vond 77% dat men op een waterbed beter uitgerust wakker wordt, 21% merkt weinig verschil. Van de geënqueteerden bleek dat bij 41% de rugklacht totaal was verdwenen, terwijl bij 53% de klacht was verminderd. Mocht u ondanks deze vooruitzichten toch niet geheel tevreden zijn dan bent u juist bij Waterslaper aan het goede adres. Elke zichzelf respecterende waterbeddenspecialist geeft wel een omruilgarantie. Waterslaper gaat daarin verder: Dat was 21 jaar geleden al zo en dat is alleen maar verbeterd!

Bent u niet geheel tevreden dan kunt u gebruik maken van de unieke
** 30 dagen proefslapen,  niet tevreden - geld terug ** garantie.


Enkel de kosten voor installatie en demontage worden in rekening gebracht. Dit is een vast bedrag van  € 150,=. Het overige ontvangt u contant of via uw bank retour. Uiteraard bent u vrij om te kiezen voor een van de andere bedden uit het assortiment van Waterslaper / House of Bedding. Bij aanschaf van een vervangend bed (prijs is niet van belang) neemt Waterslaper de € 150,= kosten ook voor haar rekening en krijgt u 100% van uw aankoopbedrag retour. U kunt bij Waterslaper geen miskoop doen! De aankoopprijs is ook altijd gebaseerd op slaapklare installatie, dat hoort gewoon bij de service en betekent dat u het bed de eerste nacht al kunt beslapen.

Leasen:
Krab u eens goed achter de oren voordat u in zee gaat met bedrijven die waterbedden aanbieden in een leaseconstructie. De bonafide bedrijven daargelaten, zijn er enkele aanbieders die u een waterbed aanprijzen voor een gering bedrag per maand. Vaak gaat het daarbij om aanbiedingen met gratis beddengoed, verhuizingen en reparaties. Het probleem zit hem in de looptijd van de leaseperiode, die wel kan oplopen tot 120 maanden (tien jaar!). Er zijn gevallen bekend waarbij men uiteindelijk tussen de 5500 en 7250 Euro betaalde voor een bed wat in de markt te koop was voor zo'n 1600 euro. De bedden blijken in de praktijk versleten voordat de looptijd voorbij is. De kosten van zo'n constructie wegen niet op tegen de voordeeltjes die u wellicht behaalt. Voordeliger is om een persoonlijke lening bij uw eigen bank af te sluiten of via Waterslaper gebruik te maken van een betalingsregeling via Comfort Card., de grootste organisatie op dit gebied. U bent dan vrij in uw aflossingen en u kunt ten alle tijden boetevrij aflossen als u eens financieel wat ruimer zit.