Voorwaarden inruil waterbed

INRUILACTIE WATERBEDDEN

Om u een stukje extra service te bieden en om te voorkomen dat uw oude bed via allerlei omwegen weer in de markt komt ruilt Waterslaper uw oude watermatras in. Ongeacht het merk, de staat of de leeftijd, ontvangt u inruilkorting op de nieuwe matras.

Wanneer u een nieuw softside waterbed aanschaft geldt die korting niet alleen op de matras, maar op de basisprijs van de complete softside. Dat kan oplopen tot honderden euro's! Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu, want de pvc en de fibers van uw oude watermatras worden gerecycled.

Merk, leeftijd of de staat van uw huidige matras doen er niet toe!

Actie voorwaarden:

  • geldt enkel op de basisprijs matras of softside
  • niet in combinatie met andere acties
  • betaling contant of per pin bij levering
  • aleen retourname watermatras en/of verwarmingssysteem
  • actie geldt voor Bodyform, Wa'Core en Blu Times softside waterbedden en matrassen

Naast het assortiment Bodyform en Wa'Core vindt u ook goedkopere aanbieders van watermatrassen bij Waterslaper, vaak nog goedkoper dan bij online aanbieders. Uitermate geschikt voor bedden van voormalige leveranciers als Sleeptrend en de Waterbeddenconcurrent.
Ook voor vervangmatrassen van Sleepline, Undercover, AKVA, Delphin, Lunarest, Cascade, Poseidon, Atlantic en Baltimore bent u bij Waterslaper op het juiste adres. Informeer er gerust naar.

Het is raadzaam om even de juiste binnen- en buitenmaat van uw (softside) waterbed op te nemen, zodat u correct kunt worden geadviseerd. 

De Consumentenbond heeft een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de ervaringen van waterbed bezitters. Niet alleen het comfort is een goede reden om over te gaan tot de aanschaf van een waterbed. Veel mensen met bijvoorbeeld rugklachten hebben baat bij het slapen op een waterbed. Uit dit onderzoek komt het volgende naar voren:

Proefslapen
Consumentebond april 1990 (bron)
Van de waterbedbezitters is 85% tevreden of zeer tevreden, 13% is tamelijk tevreden. Van de geënqueteerden vond 77% dat men op een waterbed beter uitgerust wakker wordt, 21% merkt weinig verschil. Van de geënqueteerden bleek dat bij 41% de rugklacht totaal was verdwenen, terwijl bij 53% de klacht was verminderd. Dat sinds 1987 al zo en dat is alleen maar verbeterd! De aankoopprijs is ook altijd gebaseerd op slaapklare installatie, dat hoort gewoon bij de service en betekent dat u het bed de eerste nacht al kunt beslapen.

Mocht u ondanks deze vooruitzichten toch niet geheel tevreden zijn dan bent u juist bij Waterslaper aan het goede adres. U kunt bij Waterslaper geen miskoop doen! Elke zichzelf respecterende waterbeddenspecialist geeft wel een omruilgarantie, Waterslaper gaat daarin verder:

Bent u niet geheel tevreden dan kunt u gebruik maken van de unieke
** 30 dagen proefslapen,  niet tevreden - geld terug ** garantie.


Enkel de kosten voor installatie en demontage worden in rekening gebracht. Dit is een vast bedrag van  € 150,=. Het overige ontvangt u  via uw bank retour. Vanzelfsprekend wordt het gewaardeerd wanneer u kiest voor een ander bed uit het assortiment van House of Bedding. Bij aanschaf van een vervangend bed (prijs is niet van belang) neemt Waterslaper de € 150,= kosten ook voor haar rekening en wordt 100% van uw aankoopbedrag verrekend.

Leasen:
Krab u eens goed achter de oren voordat u in zee gaat met bedrijven die waterbedden aanbieden in een leaseconstructie. De bonafide bedrijven daargelaten, zijn er aanbieders die u een waterbed aanprijzen voor een gering bedrag per maand. Vaak gaat het daarbij om aanbiedingen met gratis beddengoed, verhuizingen en reparaties. Het probleem zit hem in de looptijd van de leaseperiode, die wel kan oplopen tot 120 maanden (tien jaar!). Er zijn gevallen bekend waarbij men uiteindelijk tussen de 5500 en 7250 Euro betaalde voor een bed wat in de markt te koop was vanaf zo'n 1600 euro. De bedden blijken in de praktijk versleten voordat de looptijd voorbij is. De kosten van zo'n constructie wegen niet op tegen de voordeeltjes die u wellicht behaalt. Voordeliger is om nog even door te sparen of een persoonlijke lening bij uw eigen bank af te sluiten.